Ulos oppimaan!

Nuorisokeskus Anjala ja Kouvolan kaupunki yhteistyössä tarjoavat kaikille Kouvolan neljäsluokkalaisille vuosittain mahdollisuuden kahteen ympäristökoulupäivään.

Päivien aikana seikkaillaan Nuorisokeskus Anjalan ohjaajan opastamina lähiluonnossa, opetellaan ympäristövastuullisuutta ja luontoasioita, samalla kun opitaan ymmärtämään luonnon merkitys ihmiselle ja elämälle.  Mukana on myös oma opettaja ja päivien välissä saadaankin etätehtäviä, joiden avulla syvennetään opittuja asioita opettajajohtoisesti.

Koululla tai Nuorisokeskus Anjalassa järjestettävien päivien aikana on tarkoitus on antaa vinkkejä ja ideoita kestävän kehityksen toteuttamiseen arjessa niin oppilaille kun opettajillekin. Ympäristökoulupäivät tukevat perusopetuksen opetussuunnitelmaa, mutta päivät ovat toiminnallisuudellaan usein piristävä poikkeus koulun arkeen.

Ohjelmissa on lähes aina mukana sadunomaisuutta, ripaus draamaa ja seikkailua ylläpitämään lasten mielenkiintoa ohjelman loppuun asti, ympäristökasvatusta unohtamatta.

Ympäristökoulu Regina ottaa yhteyttä sähköpostitse alakouluihin infopaketin merkeissä.