Aikuiset harrastelentopalloilijat tempaisevat nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi

Hyväntekeväisyysturnauksen tuotot lahjoitetaan Nuorisokeskus Anjalan työn tukemiseen.

Kouvolalaiset omaksi ilokseen pelaavat lentopalloilijat järjestävät lauantaina 18.2. hyväntekeväisyysturnauksen Viialan urheiluhallissa. Turnauksen järjestämisellä kerätään varoja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseksi. Nuorten auttamiseksi kohti koulutus- ja työelämää on kehitetty Nuotta-valmennus. Nuotta-valmennuksen tarkoituksena on nuoren itseluottamuksen, arjenhallinnan, sosiaalisten taitojen ja terveiden elämäntapojen vahvistaminen. Nuorisokeskus Anjalassa on toteutettu Nuotta-valmennusta vuodesta 2010 lähtien. Valmennuksia järjestetään etsivän nuorisotyön ja työpajojen ryhmille osittain OKM:n tuella, mutta myös muut ryhmät, kuten joustavan perusopetuksen ryhmät hyötyvät valmennuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on tehnyt merkittävää nuorisotyötä valtakunnallisesti jo 16 vuotta ja on voittoa tavoittelematon toimija. Nuorisokeskus on ansainnut oikeuden käyttää Suomalaisen työn liiton Yhteiskunnallinen yritys -tunnusta, merkkinä tekemästään yhteiskunnallisesti hyvästä ja merkittävästä työstä nuorten parissa. Nuorisokeskus kuuluu kymmenen opetus- ja kulttuuriministeriön tukeman ja valvoman nuorisokeskuksen verkostoon. Nuorisokeskus Anjala järjestää vuositasolla yli 3000 lapselle ja nuorelle erilaista leiri- ja retkitoimintaa. Heidän lisäkseen ohjelma-, kokous- ja työhyvinvointipalveluja sekä ravintola- ja majoitustiloja hyödyntävät myös järjestöt, kunnat ja monenlaiset yritys- ja aikuisryhmät.

Nuorten hyväksi tehtävää työtä haluaa tukea Inkeroisten Vihuri ry, joka järjestää kutsuturnauksen paikallisille harrasteporukoille. Turnaukseen osallistuu kuusi joukkuetta. Turnaukseen on saatu yhteistyökumppaneita paikallisista yrityksistä. Yritysten lahjoittamat varat osoitetaan suoraan Nuotta-toimintaan.

 

Turnaus 18.2. klo 9-16, os. Opinpolku 5, 46800 Myllykoski

Lisätietoja tapahtumasta antaa Inkeroisten Vihuri ry / Jari Niemelä, puh. 040 555 9414

Nuorisokeskus Anjala / Jenni Liikkanen, puh. 0400 358 699