Hae mukaan Nuorisokeskus Anjalan kummijoukkuetoimintaan

Aito yhteispeli - Tukea harrastamiseen!

Kohdistamme vuoden 2019 markkinointibudjetistamme varoja lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ja haemme yhteistyöhön sopivia ryhmiä Kymenlaakson alueella. Tarjoamme ryhmille sekä taloudellista että kasvatuksellista tukea näkyvyyttä vastaan.

Tuen piirin valituille ryhmille suunnittelemme kaksi ryhmäytyspäivää Nuorisokeskus Anjalassa. Lisäksi ryhmää tuetaan taloudellisesti näkyvyyttä vastaan. Ryhmäytyspäivän ohjelmaan kuuluu tiimitehtäviä ja ripaus seikkailuakin on mukana. Arvojemme mukaisesti haluamme vahvistaa lasten ja nuorten keskinäisen yhteistyön kehittymistä.

Tuki tulee jakautumaan kahdelle vuodelle seuraavasti:
1. vuosi 1000 € + ryhmäytyspäivä
2. vuosi 500 € + ryhmäytyspäivä

 

Tuki on kohdennettu Kymenlaaksolaisille kouluikäisten kulttuuri- ja taideryhmille sekä urheiluseurojen harraste- ja kilparyhmille. Toivomme hakemuksia myös ryhmiltä, joissa on mukana vammaisia tai muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Hakuajan loppuun mennessä saapuneista hakemuksista valitsemme mukaan kolme ryhmää. Sopimus on 1+1 vuotinen. Edellytämme, että toiminta on säännöllistä ja että vähintään puolet ryhmän jäsenistä jatkaa myös toisen sopimuskauden. Hakemuksessa tulee ilmetä suunnitelma tuen käytölle. Ryhmän tulee osoittaa Anjala arvojen mukaista Aitoa yhteispeliä koko sopimuskauden ajan. *
 

Hakuaikaa on 28.2.2019 asti. Hakulomakkeeseen tästä linkistä

Lisätiedot: Minna Nieminen, 040 4899 066, minna.nieminen@ankkapurha.fi

*Nuorisokeskus Anjala pidättää oikeudet päättää sopimuksen jatkosta ensimmäisen vuoden jälkeen.