Ideoita ja ohjelmaa asuntomessujen oheiskohteelle

Ensi kesänä järjestettävät asuntomessut vaikuttavat positiivisesti koko Kouvolaan. Matkailijoiden määrä kasvaa ja heitä kiinnostaa mitä muita kohteita Kouvolassa on tarjolla Korian messualueen lisäksi. Asuntomessujen oheiskohteet tarjoavat oivan tilaisuuden tuoda esiin kuinka paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa Kouvolassa on.

Ankkapurhan kulttuuripuisto on yksi asuntomessujen oheiskohteista. Kohde tarjoaa tapahtumia päivittäin asuntomessujen ajan. Alueella voi mm. testata maastopyöräilyä, kuulla historiasta opastetuilla kierroksilla, tutustua Alvar Aallon suunnittelemaan asuinalueeseen ja nauttia Makasiinikahvilan maukkaista antimista.

Ankkapurhan kulttuuripuisto tarjoaa mahdollisuuden muillekin toimijoille osallistua oheiskohteen tapahtumien ja palveluiden järjestämiseen. ”Kulttuuripuiston alueella on hyvin tilaa pistää pystyyn vaikkapa pieni pop-up-tyyppinen myymälä, jossa myydään paikallisten taiteilijoiden ja käsityöläisten tuotteita.”, kertoo Anjalan kartanon uusi aika -kehittämishankkeen työntekijä Noora Mäkiranta.

Asuntomessujen oheiskohteen ideointitilaisuus järjestetään tiistaina 13.11. klo 17.30 Nuorisokeskus Anjalassa. Mahdollisimman valmmita ideoita ja ohjelmaehdotuksia heinä-elokuun aikana järjestettävästä ohjelmasta voi lähettää kehittämispäällikkö Kirsi Salille (etunimi.sukunimi (a) ankkapurha.fi) 15.12. saakka.