Joulurauha lapsille ja nuorille

Lapsille ja nuorille julistetaan joulurauha Anjalassa, Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella jo kolmannen kerran torstaina 1.12. kello 17.30. Tapahtuman teemana on tänä vuonna ”Valoa pimeyteen”, mikä näkyy tapahtumassa erilaisina tulina.

Tapahtuman keskipisteenä on Makasiinikahvilan edusta. Tänä vuonna joulurauhan julistaa kahvilan edustalla MLL:n Kymen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan.

Parisen tuntia kestävän tapahtuman aikana Anjala Elää -yhdistys tarjoaa 200:lle ensimmäiselle kävijälle joulupuuroa ja glögiä. Kahvilan edustalta voi lähteä tunnelmalliselle jouluvaellukselle, jolla luodaan ”valoa pimeään”. Vaelluksella voi tehdä jouluisia tehtäviä, joista vastaavat Nuorisokeskus Anjalan, Anjalan Jumppaseuran ja MLL:n Anjalan paikallisyhdistyksen tontut. Jouluvaellusta varten voi ottaa oman taskulampun tai lyhdyn mukaan. Tarjolla on myös Anjalan Hevoskeskuksen järjestämää maksullista poni- ja hevosratsastusta. Valoa pimeään on joulutulien avulla lupautunut luomaan myös Seppo Pukki.

Tapahtuman järjestää Anjala Elää -yhdistys yhteistyössä Nuorisokeskus Anjalan, Anjalan Jumppaseuran, MLL:n Anjalan paikallisyhdistyksen, Anjalan Hevoskeskuksen, Siwa Anjalan sekä Inkeroisten LaatuOsan kanssa.