Joulurauhan julistus lapsille ja nuorille ti 28.11.

Lapsille ja nuorille julistetaan joulurauha Anjalassa, Ankkapurhan kulttuuripuiston alueella jo neljännen kerran tiistaina 28.11. kello 17.30. Tapahtuman teemana on tänä vuonna ”Valoa pimeyteen”, mikä näkyy tapahtumassa iloa ja valoa luovina tehtävinä sekä erilaisina tulina ja lyhtyinä.

  

Tapahtuman keskipisteenä on Makasiinikahvilan edusta. Tänä vuonna joulurauhan julistaa kahvilan edustalla Suomen Nuorisokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Eija Pietilä.

 

Parisen tuntia kestävän tapahtuman aikana Anjala Elää -yhdistys tarjoaa joulupuuroa. Kahvilan edustalta voi lähteä tunnelmalliselle jouluvaellukselle, jolla luodaan ”valoa pimeään”. Vaelluksella voi tehdä jouluisia tehtäviä, joista vastaavat Nuorisokeskus Anjalan, Anjalan Jumppaseuran ja MLL:n Anjalan paikallisyhdistyksen tontut. Tarhakallion ratsutila järjestää kahvilan edestä poniajelua. Myös joulupukki kunnioittaa tapahtumaa läsnäolollaan. Jouluvaellusta varten voi ottaa oman taskulampun tai lyhdyn mukaan. 

 

Tapahtuman järjestää Anjala Elää -yhdistys yhteistyössä Nuorisokeskus Anjalan, Anjalan Jumppaseuran, MLL:n Anjalan paikallisyhdistyksen sekä K-Market Ykköstorin ja LaatuOsan kanssa.