Kummijoukkuehaku 2020

Aito yhteispeli - Tukea harrastamiseen!

Kohdistamme vuoden 2020 markkinointibudjetistamme varoja lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ja haemme yhteistyöhön sopivia ryhmiä Kymenlaakson alueella. Tarjoamme ryhmille sekä taloudellista että kasvatuksellista tukea näkyvyyttä vastaan.

Tuen piiriin valituille suunnittelemme kaksi ryhmäytyspäivää Nuorisokeskus Anjalassa. Lisäksi ryhmää tuetaan taloudellisesti näkyvyyttä vastaan. Ryhmäytyspäivän sisältö suunnitellaan ryhmän ohjaajien ja valmentajien kanssa yhteistyössä. Arvojemme mukaisesti haluamme vahvistaa lasten ja nuorten keskinäisen yhteistyön kehittymistä.

Tuki tulee jakautumaan kahdelle vuodelle seuraavasti:
1. vuosi 1000 € + ryhmäytyspäivä
2. vuosi 500 € + ryhmäytyspäivä
 

Tuki on kohdennettu Kymenlaaksolaisille kouluikäisten nuorten (7-16 v.) kulttuuri- ja taideryhmille, sekä urheiluseurojen harraste- ja kilparyhmille. Toivomme hakemuksia myös ryhmiltä, joissa on mukana vammaisia tai muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä.

Hakuaikaan mennessä saapuneista hakemuksista valitsemme mukaan kolme ryhmää. Sopimus on 1 + 1 vuotinen. Edellytämme, että toiminta on säännöllistä ja vähintään puolet ryhmän jäsenistä jatkaa myös toisen sopimuskauden. Hakemuksessa tulee ilmetä suunnitelma tuen käytölle. Valitut ryhmät toimittavat selvityksen tuen käytöstä. Ryhmän tulee osoittaa Anjalan arvojen mukaista Aitoa yhteispeliä koko sopimuskauden ajan. *

 

Hakuaikaa on 29.2.2020 asti. Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä

Lisätiedot: Minna Nieminen, 040 4899 066, minna.nieminen@ankkapurha.fi

*Nuorisokeskus Anjala pidättää oikeudet päättää sopimuksen jatkosta ensimmäisen vuoden jälkeen.