Ruusunpäivänä 4.5. lenkkeillään!

Jo perinteinen Ruusunpäiväjuoksu juostaan ja kävellään torstaina 4. toukokuuta Anjalassa ja Inkeroisissa. Rento lenkkeily sopii koko perheelle, joten paikalle kannattaa tulla koko perheen voimin! Liikkeelle lähdetään kello 18.00 Ankkapurhan kulttuuripuistosta, kivisen Makasiinikahvilan edestä. Lenkki kiertää Anjalanlahden maisemissa Inkeroisiin, piipahtaa Inkeroisten keskustassa ja kukkakauppa Kukkalinjan ohitse, jossa tarjolla on välimatkan juotavaa. Lenkki palaa Anjalaan patosiltaa pitkin. Matka on sopivan pitkä, noin kuusi kilometriä. Sadalle ensimmäiselle liikkujalle on maalissa jaossa ruusu.

Tapahtuman aikana Ankkapurhan kulttuuripuistossa on tuote-esittelyitä ja muun muassa Anjalan VPK:n toiminta- ja kalustoesittely ja Nuorisokeskus Anjalan maastopyöräkokeilua. Lisäksi Tarhakallion ratsutilalta saapuu paikalle hevonen tai poni, jolla on mahdollisuus ratsastaa pientä korvausta vastaan. Luvassa on myös makkaran ja virvokkeiden myyntiä.

Ruusunpäivän tapahtuman järjestää naisten jalkapallojoukkue FC Pakarat yhteistyössä Kukkalinja Ky:n ja Nuorisokeskus Anjalan kanssa.