Seikkailua opettajille-koulutus 11.9.

Seikkailukasvatuksen menetelmiä voi käyttää monialaisten oppimiskokemusten toteuttamisessa. Tule Nuorisokeskus Anjalaan tekemään ja kokemaan ulkona oppimisen mahdollisuuksia ja vaihtamaan ajatuksia muiden ammattilaisten kanssa!

Koulutuksessa havainnoidaan miten elämyksellisyys vaikuttaa vuorovaikutukseen, yhteistyötaitoihin ja uuden oppimiseen. Koulutuksessa edetään toiminnallisesta tehtävästä toiseen, opitaan tunnistamaan omia vahvuuksia ja saadaan positiivisia oppimiskokemuksia. Kaikki
päivän aikana toteutettavat seikkailukasvatuksen menetelmät on mahdollista siirtää joko suoraan tai hieman sovellettuna omaan opetustyöhön. Koulutus on suunnattu opettajille ja koulun ohjaustyötä tekeville.Koulutus järjestetään ulkona, joten varaudu säänmukaisin varustein.

Nuorisokeskus Anjalassa järjestettiin keväällä ensimmäinen Seikkailua opettajille-koulutus, johon tämä päivä on itsenäinen jatko-osa. Koulutuksen sisältö on erilainen kuin keväällä, joten aikaisempi osallistuminen ei haittaa.

Koulutuksen hinta on 30 euroa/henkilö sisältäen nokipannukahvit. Osallistujia otamme enintään 20 henkilöä. Ilmoittautuminen 4.9.2017 mennessä: Outi Rasimus, p. 040 483 3650 tai etunimi.sukunimi(a)ankkapurha.fi.

Linkki koulutuksen esitteeseen.