Vuoden 2018 leirikouluohjelmat ja hinnat on julkaistu

 

Syksyn leirikoulusesonki on täydessä käynnissä, mutta leirikoulujen suunnittelu ensi vuodelle on jo monessa koulussa aloitettu. Suunnittelu saa nyt uutta vauhtia, kun julkaisemme ensi vuoden leirikouluohjelmat ja niiden hinnat. Suurin osa leirikouluohjelmista säilyy ennallaan, myös hintojen osalta. Muutamia pitkään mukana olleita, vähän varattuja ohjelmia on laitettu tauolle ja tilalle on suunniteltu uusia, mielenkiintoisia ohjelmia. Esimerkkeinä uusista ohjelmista ovat arkkitehtuurityöpaja, jossa tutustumme arkkitehtuurin periaatteisiin itse tekemällä ja kokeilemalla, sekä rentoutushetki, jossa opettelemmme rauhoittumaan ja rentoutumaan kiireisen leirikoulun keskellä. Kädentaito-ohjelmiin olemme suunnitelleet "Kaikkea kivaa betonista"-ohjelman, jossa askartelemme pieniä esineitä valamalla betonista. Onhan Kouvola Suomen kuuluisin betonikaupunki!

Uutuutena esittelemme myös vapaa-ajankalastusta ja kalastamme Etelä-Suomen hienoimmalla lohijoella, Kymijoella. Kalaan Kymijoelle -ohjelma on suunniteltu ja testataan Nuori Suomi kalastaa-hankkeessa. "Nuori Suomi kalastaa" on ELY-keskuksen tukema hanke, jossa tavoitteena on levittää tietoa vapaa-ajankalastuksesta hyvänä harrastuksena nuorille sekä esitellä Kymijoen mahdollisuuksia virkistyskalastuskohteena. Hankkeessa ovat mukana myös Keski-Kymen kalastuskohdeyhdistys sekä Kymenlaakson kalatalouskeskus.

Toivomme, että ohjelmatarjontammelaajentuessaan tarjoaa kaikille mielekkäitä ohjelmia. Ohjelmissa on tuttuun tapaan huomioitu ryhmän toiminnan vahvistaminen ja tekemällä oppiminen. Ennen kaikkea leirikoulu on elämyksellinen, ikimuistoinen kokemus - ja niitä elämyksiä on roppakaupalla luvassa! Hyviä suunnitteluhetkiä ja nähdään leirikoulussa Anjalassa!

 

Tästä linkistä pääset leirikouluesitteeseen.