Ruokaa tulilla

Ruokaa tulilla

Tavoitteet

Tavoitteena on ryhmässä toimiminen, maukkaan ruuan valmistaminen ja yhteishengen vahvistaminen.

Sisältö ja toimintatapa

Ohjelmassa valmistetaan ryhmän etukäteen valitsema ateriakokonaisuus
alusta loppuun. Ohjelmassa toimitaan pienryhmissä, tehdään nuotio tai sytytetään retkikeitin, valmistetaan ruoka ja nautitaan se luonnossa. Lopuksi siivotaan ympäristö yhdessä ja tiskataan astiat.

Huomioitavaa

Ulko-ohjelma. Säänmukainen varustus.
Valmistettava ateria korvaa joko lounaan tai päivällisen. Ilmoitattehan ruokavalinnan ohjelmatoiveita ilmoittaessanne.

Ateriavaihtoehdot: Kalan savustus,
hampurilaiset, pizza, wokki

Hinta: alkaen 180 €/ryhmä (huom. kalan
savustus +40 €/ryhmä)