Kummijoukkueet

Mikä on kummijoukkue?

Nuorisokeskus Anjala haluaa arvojensa mukaisesti vahvistaa lasten ja nuorten keskinäisen yhteistyön kehittymistä. Kohdistamme markkinointibudjetista varoja lasten ja nuorten harrastustoimintaan Kymenlaakson alueella. Tarjoamme yhteisyöhön valituille ryhmille sekä taloudellista että kasvatuksellista tukea näkyvyyttä vastaan. Kummijoukkueelle toteutetaan ryhmäytyspäivä (toimintapäivä) Anjalassa ruokailuineen. Päivän sisältö suunnitellaan kummijoukkueen ohjaajien ja valmentajien kanssa yhteistyössä ryhmän tavoitteisiin ja toiveisiin pohjautuen.

Toiminnan ja tarinan kautta pureudutaan tiimityön merkitykseen uudesta näkökulmasta, koska toiminta on taatusti jännittävää ja erilaista. Ne omat tutut välineet ovat sivussa ja läsnä on ainoastaan oma ryhmä, johon kuuluu. Persoonien vahvuudet voivat tulla yllättäen esille aivan muunlaisessa toiminnassa kuin oman tutun harrastuksen parissa.

 

Kenelle?

Tuki on kohdennettu Kymenlaaksolaisille kouluikäisten nuorten (7-16 v.) kulttuuri- ja taideryhmille, sekä urheiluseurojen harraste- ja kilparyhmille. Toivomme hakemuksia myös ryhmiltä, joissa on mukana vammaisia tai muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä.

 

Hakuaika

Hakuaika uusille kummijoukkueille on helmikuu. Seuraa ilmoittelua www.nuorisokeskusanjala.fi sekä facebook – sivusto Nuorisokeskus Anjala #ylilajien #aitoyhteispeli #nuorisokeskusanjala

 

 

Kummijoukkueet 2020– 2021

 

Kouvot minipojat, koripallo

Kouvolan jalkapallo B-juniorit, jalkapallo

KooKoo D-07, jääkiekko

 

Karhulan Urheilijat, yleisurheilu

Kouvot Unified, koripallo

Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempo, akrobatiavoimistelu
 

 

                     

Mitä yhteistyö merkitsee? Kummijoukkueilta palaute ryhmäytyspäivän jälkeen.

”Tekee myös sellaisia asioita, mitkä eivät ole itselle lemppariasioita”

”Opin, että kaikki on helpompaa yhteistyöllä”

”Tiedon ja taidon jakamista”