Yhteinen seikkailu koko porukalle!

Leirikoulu voi olla vuorokauden tai vaikkapa viikon mittainen seikkailu, josta koko luokka nauttii. Leirikoulun järjestäminen Anjalassa onnistuu ympäri vuoden ja on helppoa, sillä majoitus, ruokailu ja ohjelmat järjestyvät kaikki samasta paikasta.

Nuorisokeskus Anjalan leirikouluohjelmat painottuvat luontoon, historiaan ja seikkailuun. Elämysten ja kokemusten ohella opitaan ryhmässä toimimista ja haetaan omia rajoja. Ohjelmat tukevat koulujen opetussuunnitelmia ja tekemällä oppimista. Leirikoulun ohjelma räätälöidään aina ryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Yhteinen suunnittelu motivoi ja valmistaa nuoria leirikouluun.

Nuorisokeskus Anjalassa ohjaajat ovat motivoituneita nuorisoalan ja ohjauksen ammattilaisia. Köysitoiminta- ja melontaohjelmia ohjaavat näihin erikseen kouluttautuneet ohjaajat. Anjalan ohjaajat luovat ohjelmiin rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin. Tavoitteena on antaa jokaiselle nuorelle mahdollisuus kokeilla uusia asioita ja omia rajojaan omien tuntemuksien mukaan.

Leirikoulu tarjoaa opettajalle tilaisuuden nähdä nuoret uudessa ympäristössä. Yhteiset kokemukset antavat mahdollisuuden tutustumiseen ja vuorovaikutussuhteen syventymiseen. Anjalan ohjaajat ovat päävastuussa päiväohjelmista, joten opettajalle jää aikaa tarkkailla ja havainnoida nuoria.

Leirikoulujen hinnaston löydät Hinnastot-sivulta.