Yhteinen seikkailu koko porukalle!

Leirikoulu voi olla vuorokauden tai vaikkapa viikon mittainen seikkailu, josta koko porukka nauttii. Leirikoulun järjestäminen Anjalassa onnistuu ympäri vuoden ja on helppoa, sillä majoitus, ruokailu ja ohjelmat järjestyvät kaikki samasta paikasta.

Nuorisokeskus Anjalan leiriohjelmat painottuvat luontoon, historiaan ja seikkailuun. Talvella on mahdollista varata kulttuuripainotteisia ohjelmia, jotka eivät ole ohjelmistossa keväällä tai syksyllä! Elämysten ja kokemusten ohella opitaan ryhmässä toimimista ja haetaan omia rajoja. Ohjelmat tukevat koulujen opetussuunnitelmia ja omatoimista oppimista. Vahvuutemme on ohjelmien rakentaminen tavoitteellisesta näkökulmasta.

Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen ja hauska leirikoulu! Ota yhteyttä: nuorisokeskusanjala@ankkapurha.fi tai 020 611 6201

Leirikoulut 2019 -esite

 

 

Disco pystyyn tai pyöräilemään

Omatoimiseen vapaa-aikaan tarjolla on urheiluvälineitä, polkupyöriä, alueen opastusreittejä puhelimella selattaviksi tai vaikkapa leiridisko. Käytettävissä on myös peliareena pihapiirissä sekä varaustilanteen mukaan sisäliikuntasali. Uimaan pääsee kävely- ja pyörämatkan päässä niin sisähalliin kuin maauimalaankin.

Leiriin meillä voi yhdistää myös omatoimiretkiä lähiympäristöön. Nuorisokeskuksen läheisyydessä sijaitsee monia mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Tykkimäen huvipuisto, Merikeskus Vellamo, Maretarium, maailmanperintökohde Verla, Repoveden kansallispuisto, Mielakan rinnekeskus, Pienoisrautatiemuseo ja Mustila Arboretum. Harrastusmahdollisuuksia lisäävät myös ratsastustalli ja jäähalli, urheilu- ja palloilukentät sekä valaistut hiihtoladut.