Ohjelmia laidasta laitaan

Leirikoulumme ovat vahvasti ryhmätoimintaa ja ryhmän sisäisiä suhteita kehittäviä. Ohjelmatarjonnassamme otamme huomioon uuden opetussuunnitelman tavoitteet: itse tekemällä oppimisen ja monialaisuuden. Leirikoulun ohjelmatarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja seikkailusta ja liikunnasta kädentaitoihin ja ilmaisutaitoon. Mahdollisuus on esimerkiksi köysitoimintoihin, jousiammuntaan, kankaanpainantaan ja melontaan. Ohjelmat toteutetaan avoimella ja rennolla otteella, jolloin jokainen voi osallistua omien kykyjensä mukaan.

Suunnittelemme jokaisen leirikoulun yhteistyössä opettajan, oppilaiden ja huoltajien kanssa. Toiveenne teemoista ja ohjelmista otetaan mahdollisimman hyvin huomioon.

Iltaohjelman ryhmä toteuttaa pääasiassa itse. Muutaman päivän leiriin kuuluu saunavuoro ja mahdollisuus kodan käyttöön. Omatoimiseen vapaa-aikaan on tarjolla urheiluvälineitä, polkupyöriä, alueen opastusreittejä puhelimella selattaviksi tai vaikkapa leiridisko. Käytettävissä on myös peliareena pihapiirissä sekä varaustilanteen mukaan sisäliikuntasali. Uimaan pääsee kävely- ja pyörämatkan päässä niin sisähalliin kuin maauimalaankin. Nuorisokeskuksen vieressä virtaava Kymijoki on tunnettu myös hyvistä kalastusmahdollisuuksista. Tutustu kalastukseen Kalastamaan Kymijoelle! -sivulla.

 

Leiriin meillä voi yhdistää myös omatoimiretkiä lähiympäristöön. Nuorisokeskuksen läheisyydessä sijaitsee monia mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Tykkimäen huvipuisto, Merikeskus Vellamo, Maretarium, maailmanperintökohde Verla, Repoveden kansallispuisto, Mielakan rinnekeskus, Pienoisrautatiemuseo ja Mustila Arboretum.

 

Tutustu ajantasaiseen ohjelmatarjonta-vihkoon Hinnastot -sivulla.