Ohjelmia laidasta laitaan

Nuorisokeskus Anjalan leirikouluohjelmat painottuvat luontoon, historiaan ja seikkailuun. Elämysten ja kokemusten ohella opitaan ryhmässä toimimista ja haetaan omia rajoja. Ohjelmatarjonnassamme otamme huomioon uuden opetussuunnitelman tavoitteet: itse tekemällä oppimisen ja monialaisuuden. Suunnittelemme jokaisen leirikoulun yhteistyössä opettajan, oppilaiden ja huoltajien kanssa. Leirikoulun ohjelma räätälöidään aina ryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Nuorisokeskus Anjalassa ohjaajat ovat motivoituneita nuorisoalan ja ohjauksen ammattilaisia. Köysitoiminta- ja melontaohjelmia ohjaavat näihin erikseen kouluttautuneet ohjaajat. Anjalan ohjaajat luovat ohjelmiin rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin. Tavoitteena on antaa jokaiselle nuorelle mahdollisuus kokeilla uusia asioita ja omia rajojaan omien tuntemuksien mukaan.

Leirikoulun ohjelmatarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja seikkailusta ja liikunnasta kädentaitoihin ja ilmaisutaitoon. Mahdollisuus on esimerkiksi köysitoimintoihin, jousiammuntaan, kankaanpainantaan ja melontaan.

Ohjelmat ja hinnat>>

Osallistuvan ohjaajan info>>