Leirejä päivästä pidempäänkin

Nuorisokeskus Anjala tarjoaa monenlaista toimintaa eri ikäryhmille. Meillä on helppo järjestää erilaisia leirejä, kuten rippi-, urheilu- tai teemaleirejä. Suurempienkin tapahtumien järjestäminen on helppoa, kun majoitus-, ruoka- ja ohjelmapalvelut saa saman katon alta.

Nuorisokeskuksessa majoitutaan kodikkaissa 12 – 16 hengen huoneistoissa. Ryhmän käyttöön on tarjolla erilaisia kokous- ja ryhmätyötiloja. Muutaman päivän leiriin kuuluu saunavuoro ja mahdollisuus kodan käyttöön. Vapaa-aikaan on tarjolla urheiluvälineitä, polkupyöriä, alueen opastusreittejä puhelimella selattaviksi tai vaikkapa leiridisko. Käytettävissä on myös peliareena pihapiirissä. Uimaan pääsee kävely- ja pyörämatkan päässä niin sisähalliin kuin maauimalaankin. Nuorisokeskuksen vieressä virtaava Kymijoki on tunnettu myös hyvistä kalastusmahdollisuuksista. Tutustu kalastukseen Kalastamaan Kymijoelle! -sivulla.

 

Haluamme ohjelmatarjontamme kautta parantaa ryhmän yhteishenkeä. Niinpä ohjelmamme ovat vahvasti ryhmän yhteistyöhön liittyviä ja jokaisen ryhmän jäsenen toimintaa vahvistavia. Käyttämämme menetelmät ovat tuttuja seikkailukasvatuksesta ja elämyspedagogiikasta. Mahdollisuus on esimerkiksi köysitoimintoihin, jousiammuntaan, kankaanpainantaan ja melontaan. Ohjelmat toteutetaan avoimella ja rennolla otteella, jolloin jokainen voi osallistua omien kykyjensä mukaan. Räätälöimme nuorisoryhmien ohjelmaa myös ryhmäkohtaisesti.

 

Hinnastot nuorisoryhmien majoittumiseen ja ohjelmatarjontaan löydät Hinnasto -sivulta.