Kolmen kartanon kierros

Kolmen kartanon kierros vie tutustumaan Mustilan, Moision ja Anjalan kartanoihin ja niiden nykypäivään.

Leskirouva Gertrud von Ungern saapui 1600-luvulla Kymenlaaksoon, jonne hän perusti kartanoita poikiensa tulevaisuuden turvaksi. Vuosisatojen saatossa Gertrudin jälkeläiset perustivat Kymenlaaksoon lukuisia kartanoita, joista kolmeen tutustutaan kiehtovalla päiväretkellä. Tarinankertojina toimivat Kouvolan Matkailuoppaat ry:n auktorisoidut matkailuoppaat. Päivän aikana kuullaan lumoavia tarinoita kartanoista, erityisesti niiden vahvoista naisista ja koetaan upeita elämyksiä kaikilla aisteilla.

Päivän retki kartanoihin on toteutettavissa toiveidenne mukaan. Kouvolan Matkailuoppaiden palvelut ovat käytössänne koko retken ajan. Retkestä on tarjolla kaksi eri versiota: aatelisten kierros on kestoltaan kuusi tuntia, talonpoikaiskierros taas neljä tuntia. Myös eri kokoiset ja mittaiset retket ovat toteutettavissa!

 

Aateliskierros

Retkeen sisältyy tutustuminen Mustilan viinitupaan ja opastus Mustila arboretumissa, pitopöytälounas ja taide­näyttely Moision kartanossa sekä kahvittelu ja tutustuminen Ankkapurhan kulttuuripuistoon. Retken kesto on kuusi tuntia ja hinta on 67 euroa/henkilö, kun ryhmäkoko on 30 henkilöä.

Talonpoikaiskierros

Retkeen sisältyy tutustuminen Mustilan viinitupaan, keittolounas ja taidenäyttely Moision kartanossa, sekä kahvittelu Ankkapurhan kulttuuripuistossa. Retken kesto on neljä tuntia ja hinta on 39 euroa/henkilö, kun ryhmäkoko on 30 henkilöä.

Hinnat eivät sisällä kuljetuksia. Kysy myös majoitusmahdollisuuksista!

 

Kolmen kartanon kierros -esite >>