Ankkapurhan kevätkarkelot 22.4.2023

Tervetuloa aloittamaan kevätkausi iloisissa karkeloissa!

Lauantaina 22.4.2023 vietetään Ankkapurhan kevätkarkeloita. Tapahtumassa on luvassa herkuttelua, uusia kokemuksia ja lajikokeiluja, kansainvälistä tunnelmaa, talutusratsastusta ja historian havinaa Regina-koulussa.

Starttaa tapahtumaan runsaan ja herkullisen lounaan kautta.Tortillabuffet on tarjolla ravintola Ankkapurhassa klo 11-13. Voit valita tortillan täytteeksi kasvis- kana- tai jauhelihavaihtoehdon. Jälkiruuaksi on tarjolla jäätelöpuikko. Lounaan hinta on aikuisilta 10,90€, 2-12-vuotiailta lapsilta 5,50€ ja alle 2-vuotiaat ruokailevat maksutta.

Klo 12.30 avautuu Makasiinikahvilassa munkkikahvila. Makasiinikahvilan varsinainen kesäkausi aloitetaan vasta toukokuun lopulla, mutta kevätkarkeloissa pääset nauttimaan herkulliset munkkikahvit jo kesää odotellessa.

Toimintapisteet ovat avoinna klo 13-16

  • lajikokeiluissa voit testata korkeanpaikan sietokykyä puukiipeilyssä ja tarkkuustaitoja jousiammunnassa. Lajikokeilut ovat nuorisokeskuksen ohjaajien ohjaamia. Lajikokeilut maksavat 2€/kokeilu ja ne maksetaan kahvilalle.
  • Kymijoen ratsastajien nuorisovaihtoryhmä järjestää kevätkarkeloissa talutusratsastusta poneilla. Ratsastus maksaa 5€/hlö/kierros ja maksu kerätään ratsastuspisteellä.
  • puiston toimintaradalla kaiken ikäiset voivat testata tasapainoa ja muita tempputaitoja kansainvälisessä vapaaehtoistyössä olevien nuorten tekemällä radalla
  • nuoret pitävät Regina-koululla kädentaitopajaa
  • Regina-koulu on avoinna tapahtuman ajan, tervetuloa tutustumaan 1800-luvun koulurakennukseen

Nähdään Ankkapurhassa!