Arvokas nuorisotyö – Tukea harrastamiseen!

Kummijoukkuehaku 2021

Nuorisokeskus Anjala sijaitsee Kouvolassa, Anjalassa. Olemme yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Nuorisokeskus Anjalan taustalla toimii Ankkapurhan kulttuurisäätiö.

Ankkapurhan kulttuurisäätiön tarkoitus on nuorisotyön kehittäminen ja tukeminen valtakunnallisena ja kansainvälisenä nuorisokeskustoimintana. Lisäksi säätiön tarkoituksena on vaalia Ankkapurhan alueen kulttuuriperintöä. Olemme innostava ja luova kumppani. Toimimme sydämellä ja ammattitaidolla. Into uudistua on läpi elämän jatkuvaa oppimista.

Kohdistamme vuoden 2021 markkinointibudjetista varoja lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Haemme yhteistyöhön ryhmiä koko Kymenlaakson alueelta. Hakuaikaan mennessä saapuneista hakemuksista valitsemme mukaan kolme ryhmää. Myöhässä saapuneita hakemuksia emme käsittele.

Hakukriteerit
Tuki on kohdennettu Kymenlaaksolaisille kouluikäisten nuorten (7-16v.) kulttuuri- ja taideryhmille, sekä harraste- ja kilparyhmille. Toivomme hakemuksia myös ryhmiltä, joissa on mukana vammaisia tai muita erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä.

Kummijoukkue
Valituille ryhmille suunnittelemme kaksi ryhmäytyspäivää Nuorisokeskus Anjalassa. Päivän sisältö suunnitellaan ryhmän ohjaajien ja valmentajien kanssa yhteistyössä huomioiden ryhmän omat tavoitteet. Arvojemme mukaisesti haluamme vahvistaa lasten ja nuorten keskinäisen yhteistyön kehittymistä, yhdenvertaista, aitoa ja kunnioittavaa kohtaamista turvallisessa ympäristössä. Tarjoamme ryhmille sekä taloudellista että kasvatuksellista tukea näkyvyyttä vastaan.

Sopimus
Sopimus on 1 + 1 vuotinen. Edellytämme, että toiminta on säännöllistä ja vähintään puolet ryhmän jäsenistä jatkaa myös toisen sopimuskauden. Hakemuksessa tulee ilmetä suunnitelma tuen käytölle. Valitut ryhmät toimittavat selvityksen tuen käytöstä. Nuorisokeskus Anjala pidättää oikeudet päättää sopimuksen jatkosta ensimmäisen vuoden jälkeen.

Hakemus ja lisätiedot
Hakemukset pyydämme lähettämään 28.2.2021 mennessä.

Hakuaika on päättynyt, kiitos vastanneille.


Lisätiedot 040 4899 066 / minna.nieminen@ankkapurha.fi