Avoimia työpaikkoja Ankkapurhassa

Ankkapurhan kulttuurisäätiön tarkoituksena on nuorisotyön kehittäminen ja tukeminen valtakunnallisena ja kansainvälisenä nuorisokeskustoimintana. Lisäksi säätiön tarkoituksena on vaalia Ankkapurhan alueen kulttuuriperintöä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö harjoittaa nuorisotyötä palvelevaa nuorisokeskustoimintaa sekä kulttuuritoimintaa. Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Nuorisotyöasetuksen mukaan Nuorisokeskus Anjalan tehtävänä on palvella valtakunnallista nuorisotoimintaa, leirikoulutoimintaa ja nuorisomatkailua ja tuottaa niihin liittyviä palveluja. Lasten ja nuorten lisäksi monipuolinen keskus palvelee myös aikuisvieraita.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme tekijöitä sesonkiimme!

KOKKI / RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Asiakkaamme ovat pääosin lasten ja nuorten ryhmiä, jotka ovat leiriasiakkainamme täysihoitoperiaatteella nauttimassa upeasta miljööstä, ohjatuista elämyksistä ja ravintolamme erinomaisista aterioista. 

Etsimme nyt ammattitaitoisen keittiöhenkilökuntamme vahvistukseksi kokkia ja ravintolatyöntekijää kesän leirisesonkiimme (huhti-syyskuun ajalle). Paineensietokyvystä on hyötyä ja asiakaspalvelutaidot ovat työssä onnistumisen edellytys. 

Työnkuvaan kuuluu monipuolisia keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviä; ruoanvalmistusta, valmistelevia tehtäviä, leivontaa, kattauksia, noutopöydän ylläpitoa, astiahuoltoa ja siivousta. Työhön kuuluu säännöllisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja.  

Työ on sesonkiluonteisuuden takia määräaikainen.  
Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön sekä perehdytämme sinut tehtäviisi.  
Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.  

Hakuaika: 9.2. – 3.3.2023 

Hakuaika on päättynyt.

Lisätiedot:
14.2. ja 16.2. klo 13-15 puh. 040 160 5490 Laura Takala
20.-23.2. klo 13-15 puh. 040 7454 894 Mari-Anna Hälikkä 

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Ankkapurhan idyllinen Makasiinikahvila on avoinna kesäaikaan toukokuulta elokuun loppuun. Kahvila tunnetaan mm. vastajauhetusta kahvista, oman keittiön herkullisista leivonnaisista sekä maukkaista jäätelöistä. 

Etsimme perinteikkään kahvilamme iloiseen työyhteisöön reippaita, huumorintajuisia ja maalaisjärjen omaavia asiakaspalvelijoita. Hyvät sosiaaliset taidot, anniskelupassi ja hygieniapassi ovat työssä onnistumisen edellytys.  

Työ on sesonkiluonteisuudesta johtuen määräaikainen alkaen touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu säännöllisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja.  

Hakuaika: 9.2. – 3.3.2023

Hakuaika on päättynyt.

Lisätiedot: 
14.-17.2. klo 13-15  puh. 040 809 8242 Mari Hyppönen 
21.2. ja 23.2. klo 13-15 puh. 040 4899 239 Eveliina Seppälä 

OHJAAJA

Haemme nyt ryhmän ohjauksen ammattilaisia määräaikaisiin työsuhteisiin vahvistamaan leirikoulusesonkiamme. Oletko koulutukseltasi esimerkiksi yhteisöpedagogi, sosionomi, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikunnanohjaaja, tai muuten ulospäinsuuntautunut ja motivoitunut ryhmänohjauksen ammattilainen. 

Nuorisokeskustoimintamme suurin yksittäinen käyttäjäryhmä ovat leirikoulut. Leirikoulut sijoittuvat pääsääntöisesti lukuvuoden alku- ja loppupuolelle. Etsimme nyt joukkoomme ohjaajia määräaikaisiin työsuhteisiin huhti- ja toukokuulle. Työsuhteet voivat kestää pidempäänkin, sillä leirikoulusesonki jatkuu entistä vilkkaampana elokuussa. Tehtävät ovat sekä koko- että osa-aikaisia (vähintään 60 % täydestä työajasta). 

Työ on pääosin erilaisten leiri- ja muiden ryhmien ohjausta. Töitä voi olla myös viikonloppuisin ja iltaisin. Köysitoiminnanohjaajan ja melontaohjaajan pätevyys katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, sekä sitoutumista nuorisokeskuksen tavoitteisiin ja toimintaan. 

Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön sekä perehdytämme sinut tehtäviisi. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.  

Hakuaika: 9.2. – 10.3.2023

Hakuaika on päättynyt.

Lisätiedot:
21.2., 28.2. ja 7.3. puh. 040 8354 337 Pasi Hedman