Avoimia työpaikkoja Ankkapurhassa

Ankkapurhan kulttuurisäätiön tarkoituksena on nuorisotyön kehittäminen ja tukeminen valtakunnallisena ja kansainvälisenä nuorisokeskustoimintana. Lisäksi säätiön tarkoituksena on vaalia Ankkapurhan alueen kulttuuriperintöä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö harjoittaa nuorisotyötä palvelevaa nuorisokeskustoimintaa sekä kulttuuritoimintaa. Nuorisokeskus Anjala on yksi kahdeksasta opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Nuorisotyöasetuksen mukaan Nuorisokeskus Anjalan tehtävänä on palvella valtakunnallista nuorisotoimintaa, leirikoulutoimintaa ja nuorisomatkailua ja tuottaa niihin liittyviä palveluja. Lasten ja nuorten lisäksi monipuolinen keskus palvelee myös aikuisvieraita.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme tekijöitä sesonkiimme!

KOKKI

Asiakkaamme ovat pääosin lasten ja nuorten ryhmiä, jotka ovat leiriasiakkainamme täysihoitoperiaatteella nauttimassa upeasta miljööstä, ohjatuista elämyksistä ja ravintolamme erinomaisista aterioista.

Etsimme keväällä alkavaan sesonkiin ammattitaitoista kokkia. Löytyykö sinulta kokemusta kokkina työskentelystä tai olet nopea oppimaan? Oletko koulutukseltasi kokki? Haluatko valmistaa ruokaa ilman pilkuntarkkoja reseptejä, niin että valmiissa ruuassa todella pääsee maistumaan sinun ammattitaitosi? Oletko vankkumaton tiimipelaaja ja et mene lukkoon paineen alla? Silloin olet etsimämme henkilö! Meillä Ankkapurhassa ruokaa valmistetaan aina rakkaudella ja jokainen kokki saa tiettyjen sääntöjen rajoissa valmistaa sellaista ruokaa mitä voi ylpeydellä asiakkaillemme tarjota. Käytössä on hyvät ja laadukkaat raaka-aineet sekä aina tukena olevat työkaverit.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisia keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviä; lounaan ja päivällisen valmistamista, esivalmistelua, leivontaa, noutopöydän ylläpitoa sekä yleisesti puhtaanapitoa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä eli myös viikonloppuisin.

Me tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja hauskan kesän kauniissa Ankkapurhassa, mahtavien työkavereiden kanssa ja perehdytämme sinut huolella työtehtäviisi. Työaika on 100 % tai halutessasi osa-aikainen, mikä sinulle parhaiten sopii. Työtehtävä on määräaikainen sesonkiluontoisuuden vuoksi. Työ alkaa huhtikuun aikana ja päättyy syyskuun loppuun. Mahdollisuus työsuhteen jatkuvuuteen on olemassa.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, joten laitathan hakemusta pian tulemaan!

Hakuaika: 7.2. – 3.3.2024

Hae kokin paikkaa tästä.

Lisätiedot:
14.2. ja 15.2. klo 13-15 puh. 040 7454 894 Mari-Anna Hälikkä
(muina aikoina mari-anna.halikka@ankkapurha.fi)

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Asiakkaamme ovat pääosin lasten ja nuorten ryhmiä, jotka ovat leiriasiakkainamme täysihoitoperiaatteella nauttimassa upeasta miljööstä, ohjatuista elämyksistä ja ravintolamme erinomaisista aterioista.

Etsimme keväällä alkavaan sesonkiin keittiöalan ammattilaista tai henkilöä, jolla on jonkinlainen kokemus ammattikeittiön toiminnasta, eikä tiskikone laitteena tai ainakaan sanana ole sinulle täysin vieras. Tärkeintä kuitenkin on, että olet nopea ja innokas oppimaan uutta ja kestät henkisesti kuin fyysisestikin keittiön toisinaan kiireistäkin työtahtia. Työ sisältää myös paljon asiakaspalvelua, niin olisikin hyvä, jos se luonnistuu sinulta ongelmitta ja tulet muutenkin hyvin toimeen ihmisten kanssa, onhan keittiötyö aina tietynlaista tiimipelaamista. Hygieniapassi täytyy myös löytyä, kun työskennellään keittiössä. 

Ravintolatyöntekijän työtehtävät pitävät sisällään astiahuoltoa, puhtaanapitoa, asiakaspalvelua sekä aamu- että iltapalojen valmistamista ja tarjoilua, sekä vaihtelevasti muitakin keittiön työtehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, asiakkaitten tarpeitten mukaisesti, myös viikonloppuisin.

Me tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja hauskan kesän kauniissa Ankkapurhassa, mahtavien työkavereiden kanssa ja perehdytämme sinut huolella työtehtäviisi. Työaika on 100 % tai halutessasi osa-aikainen, mikä sinulle parhaiten sopii. Työtehtävä on määräaikainen sesonkiluontoisuuden vuoksi. Työ alkaa huhtikuun aikana ja päättyy syyskuun loppuun. Mahdollisuus työsuhteen jatkuvuuteen on olemassa.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, joten laitathan hakemusta pian tulemaan!

Hakuaika: 7.2. – 3.3.2024

Hae ravintolatyöntekijän paikkaa tästä.

Lisätiedot:
14.2. ja 15.2. klo 13-15 puh. 040 7454 894 Mari-Anna Hälikkä
(muina aikoina mari-anna.halikka@ankkapurha.fi)

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Ankkapurhan idyllinen Makasiinikahvila on avoinna kesäaikaan toukokuulta elokuun loppuun. Kahvila tunnetaan mm. vastajauhetusta kahvista, herkullisista leivonnaisista ja maukkaista jäätelöistä sekä palvelualttiista henkilökunnasta.

Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Sujuuko sinulta työskentely sekä itsenäisesti että osana työtiimiäsi? Sopeudutko vaihtelevaan työtahtiin etkä karta monipuolisia työtehtäviä?

Etsimme perinteikkään kahvilamme iloiseen työyhteisöön reippaita ja huumorintajuisia asiakaspalvelijoita. Hyvät sosiaaliset taidot, anniskelupassi ja hygieniapassi ovat työssä onnistumisen edellytys.

Tarjoamme sinulle iloisen, vauhdikkaan kesän kauniissa Ankkapurhassa mahtavien työkavereiden kanssa ja perehdytämme sinut huolella työtehtäviisi.

Työaika on 100 % tai halutessasi osa-aikainen, mikä sinulle parhaiten sopii. Työtehtävä on määräaikainen sesonkiluontoisuuden vuoksi, alkaen touko-kesäkuun aikana ja päättyy elo-syyskuussa. Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppupainotteinen. Olemme savuton työpaikka.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana, joten laitathan hakemusta pian tulemaan!

Hakuaika: 7.2. – 3.3.2024

Hae kahvilatyöntekijän paikkaa tästä.

Lisätiedot: 
12.2. klo 13-15 ja 15.2. klo 9-11 puh. 040 809 8242 Mari Hyppönen
(muina aikoina mari.hypponen@ankkapurha.fi)