Avoimia työpaikkoja Nuorisokeskus Anjalassa

Ohjaaja

Haemme ryhmänohjauksen ammattilaisia määräaikaisiin työsuhteisiin vahvistamaan syksyn leirikoulusesonkiamme. Oletko koulutukseltasi esimerkiksi yhteisöpedagogi, sosionomi, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, liikunnanohjaaja, tai muutoin osaamisesi hankkinut ryhmänohjauksen ammattilainen. Tehtävään voidaan valita myös alaa opiskeleva, ja työn ohessa on mahdollisuus suorittaa myös vaadittavia harjoittelujaksoja.

Valtakunnallisen nuorisokeskustoimintamme suurin käyttäjäryhmä ovat leirikoulut, joita toteutetaan pääsääntöisesti lukuvuoden alku- ja loppupuolelle. Etsimme nyt joukkoomme ohjaajia määräaikaisiin työsuhteisiin elo-syyskuulle. Työtä on tarjolla 3–5 päivään viikossa (vähintään 60 % täydestä viikkotyöajasta). Työsuhteen jatkuminen lokakuulle myös mahdollinen.

Työ on pääosin erilaisten leiri- ja muiden ryhmien ohjausta. Töitä voi olla myös viikonloppuisin ja iltaisin. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, sekä sitoutumista nuorisokeskuksen tavoitteisiin ja toimintaan. 

Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön sekä perehdytämme sinut tehtäviisi. Hakuaika päättyy 23.7. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.  

Työsuhde alkaa 7.8.2023

Hakulomakkeelle pääset tästä.

Lisätietoja:
vko 28 Pasi Hedman, pasi.hedman@ankkapurha.fi, 0408354337

vko 29 Hanna Kemppainen, hanna.kemppainen@ankkapurha.fi, 0404884332