Usein kysyttyä

Minkälaiset majoitustilat nuorisokeskuksella on? Majoitustilat ovat 12-16 henkilön soluhuoneistoja, joissa majoitutaan 3-5 henkilön huoneissa. Majoitustiloissa on pääsääntöisesti 4 makuuhuonetta sekä yhteinen oleskelutila, minikeittiö sekä suihku- ja wc-tilat.

Kuuluuko leirikoulun hintaan liinavaatteet? Kyllä, pyyhkeet ja lakanat sisältyvät leirikoulun hintaan.

Saako majoitustiloihin tuoda eläimiä? Majoitustiloihin ei pääasiassa saa tuoda eläimiä. Nyt käytössämme on yksi erillinen majoitusrakennus, jonne on mahdollisuus majoittaa myös lemmikkieläimiä omistajineen. Majoitustilassa on kolme 12 hengen asuntoa.

Milloin leirikoulu laskutetaan/maksetaan? Leirikoulun jälkeen.

Onko Nuorisokeskuksella uimarantaa? Nuorisokeskuksella ei ole uintimahdollisuutta. Lähin uimapaikka on Sihvakan maauimala, jonne on matkaa noin 1 km. Noin kolmen kilometrin päässä Anjalasta on myös Inkeroisten uimahalli.

Onko nuorisokeskus auki talvella? Nuorisokeskus Anjala on auki ympäri vuoden.

Onko nuorisokeskus vain nuorille? Nuorisokeskukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset vauvasta vaariin. Anjalassa on saatavilla monipuolisesti palveluja erilaisten ryhmien tarpeisiin. Käyttämällä nuorisokeskusten palveluja tuet samalla suomalaista nuorisotyötä.

Missä on lähin kauppa? Lähimpään kauppaan Anjalan kylälle on matkaa noin kilometrin verran.

Huomiodaanko Anjalassa erityisruokavaliot? Kyllä, ilmoitathan niistä vain meille jo ennakkoon.

Onko teillä kauppaa? Nuorisokeskuksen ruokalassa on kioski, lisäksi kesäaikaan pihapiirissä toimii kesäkahvila.

Onko aikuisille omia huoneita? Ryhmän omat ohjaajat ja muut valvojat majoittuvat samoissa majoitustiloissa leiriläisten kanssa. Huonejaot ovat ryhmien itse päätettävissä majoituspaikkojen puitteissa.

Onko teillä eläimiä? Nuorisokeskuksella ei ole eläimiä.