Ankkapurha Art

Ankkapurhan kulttuuripuisto on täynnä taidetta ja tunnelmia. Syötävä puutarha on yhteisöllinen kokonaistaideteos. Puutarhassa sijaitseva Anjalan Vala 2017 -yhteisötaideteos kasvaa ja kehittyy ajan myötä.

Makasiinikahvilan taidenäyttelyt ovat osa Ankkapurha Art -kokonaisuutta. Taidenäyttelyt toteutetaan yhteistyössä Kouvolan taiteilijaseura Kouta ry:n kanssa. Kesällä 2018 on kolme mielenkiintoista näyttelyä:

1. – 29.6. Sanna Majander ja Ulla Sinkkonen: ”Akkojen horinoi”, Teoksia

1. – 27.7. Nina Palmros: Maalauksia

29.7. – 2.9. Antti Halonen yhdessä Lucia Bonomon kanssa: ”Puhuvat kivet”, Kivipiirroksia. Lucia Bonomo on italialainen opiskelija, joka oli harjoittelussa taidekeskus Antareksessa kesällä 2018.

Ankkapurha Art laajenee myös Anjalan kartanoon, jossa on kesällä 2018 Anjalankosken taideseuran retrospektiivinen näyttely "Paluu juurille". Näyttely on seuran vuosinäyttely ja koostuu taideseuran jäsenten teoksista. Anjalankosken taideseura on "palannut juurilleen". Seura on tehnyt pitkään yhteistyötä Anjalankosken kaupungin kanssa Makasiinikahvilan näyttelyiden järjestämisessä. Tämän kesän vuosinäyttely sulkee kuljetun ympyrän, kun taideseura on jälleen esillä Anjalassa. Taidenäyttelyyn voi tutustua keskiviikkoisin kellö 15 - 17 ja torstaista sunnuntaihin kello 12 - 16.