Lasten ja nuorten kesäleirit 2021

Päiväleirit

Kesäkuussa 2021 järjestämme 7-13-vuotiaille lapsille päiväleirejä kahdella ensimmäisellä lomaviikolla. Päiväleirien ajat ovat: 7.-11.6.2021 ja 14.-18.6.2021. Päiväleirit järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9-14. Jokaiseen leiripäivään kuuluu lounas.

Leirien ohjelmat rakentuvat yhteistoiminnalle seikkailun, liikunnan, lähiluontoretkeilyn ja kädentaitojen keinoilla. Leireillä toimitaan pienemmissä ryhmissä ja ruokaillaan porrastetusti. Osallistujamäärän mukaisesti voidaan porrastaa myös alkamis- ja päättymisaikoja.

Yhden päiväleirin osallistumismaksu on 48 €/hlö (sisältäen leiriohjelman ja lounaan). Lisämaksusta mahdollisuus varata myös aamupala (5,00 €/päivä) ja välipala (3,70 €/päivä). Leirimaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Leirien ilmoittautumisaika on päättynyt.

Lisäksi järjestämme yhteistyössä Kymenlaakson Kesäyliopiston kanssa kaksi yön yli leiriä.

28.-30.6.2021 Tiedosta toimintaan -leiri 10-13 -vuotiaille
Tällä lasten ja nuorten yliopistoleirillä tutkitaan ympäristömme eri ilmiöitä toiminnallisesti. Leirin teemana on ’Tiedosta toimintaan’ ja tavoitteena on tutustua erilaisiin elinympäristöihin pelien, leikkien ja oman toiminnan kautta. Tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten tietoa ja tietoisuutta ympäristöstä, kykyä erottaa fakta ja fiktio sekä oppia kuinka he voivat vaikuttaa oman ympäristönsä tilaan.

Osallistumismaksu 170 euroa sisältää leirin ohjelman, majoituksen, liinavaatteet ja ruokailut.

12.-14.7.2021 Vaivaako ilmastoähky? -leiri 14-17-vuotiaille
Leiriltä lievitystä ilmastoahdistukseen! Tälle leirille toivotamme tervetulleiksi kaikki 14-17 -vuotiaat ilmastonmuutos- ja ympäristöasioista kiinnostuneet nuoret. Leirin tavoitteena on lievittää ahdistusta ja lisätä toiveikkuutta sekä tietoa nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja ympäristön tilaan.

Osallistumismaksu 170 euroa sisältää leirin ohjelman, majoituksen, liinavaatteet ja ruokailut.

Yliopistoleirien ilmoittautuminen päättyy 24.5.2021. Katso yliopistoleirien tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet Kymenlaakson kesäyliopiston sivuilta.