Merkityksellistä nuorisotyötä

Kasvattavia kokemuksia leirikoulusta

Nuorisokeskus Anjalassa toteutamme leirikoulut täyden palvelun periaatteella. Vahvuutemme on toiminnallinen osaaminen ja ohjelman toteuttaminen ja rakentaminen tavoitteellisesta näkökulmasta. Leirikoulu sisältöineen räätälöidään jokaiselle ryhmälle toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme laadukkaita, huolellisesti suunniteltuja leirikouluja historiallisessa ympäristössä. Leirikoulu voi olla yhden päivän tai vaikkapa viikon mittainen seikkailu, josta koko porukka nauttii. Tarjoamme leirikoulupalvelujamme ympäri vuoden. Anjalan ohjelmat painottuvat luontoon, historiaan ja seikkailuun. Leirikoulujen huolellinen suunnittelu ja toteutus tukevat koulujen opetussuunnitelmia ja lasten omatoimista oppimista.

Leirikoulun järjestäminen Anjalassa on helppoa, sillä majoitus, ruokailu ja ohjelmat järjestyvät kaikki samasta paikasta. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään kaikissa kysymyksissänne ja tekee parhaansa, jotta teillä olisi ikimuistoinen ja hauska leirikoulu!

Leirikoulujen perusleirihinnat 2021-2022
2 päivän leirikoulu 53-59 €/hlö
3 päivän leirikoulu 93-105 €/hlö
4 päivän leirikoulu 132-151 €/hlö
5 päivän leirikoulu 150-176 €/hlö

Perusleirihinta sisältää majoituksen ja ruokailut. Ohjelmat hinnoitellaan erikseen,ohjelmatarjontaan voit tutustua tästä

Pyydä tarkempi tarjous leirikoulusta ryhmällenne tästä

Seikkailuja, historiaa ja ympäristökoulutoimintaa – kokemuksia ja elämyksiä jokaiselle!

Anjalassa ei aika käy pitkäksi, tekemistä riittää joka vuodenajalle. Nuorisokeskus Anjalan tavoitteena on tarjota nuorten kasvua tukevaa ohjattua toimintaa, joka opastaa nuoria erityisesti luontoon ja ympäristöön liittyvissä asioissa ympäri vuoden. Toiminnasta vastaavat henkilöt, joilla on alan koulutus, kokemus ja asiantuntemus. Leirikoulun ohjelma muokataan jokaisen ryhmän toiveiden mukaan. Valitsette vain haluamanne toiminnot, joiden perusteella rakennamme teille leirikoulun ohjelman. Ohjelmien kestoajat ovat aina riippuvaisia ryhmäkoosta ja edellyttävät aina myös leirikouluun osallistuvien aikuisen / aikuisten läsnäoloa.

Varaa leirikoulusi tai kysy tarjousta

Ota yhteyttä, nuorisokeskusanjala@ankkapurha.fi, puh. 020 611 6201

Tutustu ohjelmiin Pyydä tarjous