Leirit - Nuorisokeskus Anjala

Leirejä päivästä pidempäänkin

Nuorisokeskus Anjala tarjoaa monenlaista toimintaa eri ikäryhmille. Meillä on helppo järjestää erilaisia leirejä, kuten rippi-, urheilu- tai teemaleirejä. Suurempienkin tapahtumien järjestäminen on helppoa, kun majoitus-, ruoka- ja ohjelmapalvelut saa saman katon alta.

Nuorisokeskuksessa majoitutaan kodikkaissa 12 – 16 hengen huoneistoissa. Ryhmän käyttöön on tarjolla erilaisia kokous- ja ryhmätyötiloja.

Nuorisoryhmien leirit täysihoidolla alkaen 50 €/hlö/vrk.
Pyydä tarkempi tarjous ryhmällesi tästä

Toimintaa vapaa-ajalle

Vapaa-aikaan on tarjolla urheiluvälineitä, polkupyöriä, alueen opastusreittejä puhelimella selattaviksi tai 9-väyläinen frisbeegolf-rata. Käytettävissä on myös liikuntasali sekä peliareena pihapiirissä. Uimaan pääsee kävely- ja pyörämatkan päässä sisähalliin.

Seikkailu kasvattaa

Haluamme ohjelmatarjontamme kautta parantaa ryhmän yhteishenkeä ja tuottaa oivalluksia synnyttäviä elämyksiä. Niinpä ohjelmamme ovat vahvasti ryhmän yhteistyöhön liittyviä ja jokaisen ryhmän jäsenen toimintaa vahvistavia. Käyttämämme menetelmät ovat tuttuja seikkailukasvatuksesta ja elämyspedagogiikasta. Mahdollisuus on esimerkiksi köysitoimintoihin, jousiammuntaan, kankaanpainantaan ja melontaan.

Räätälöimme nuorisoryhmien ohjelmat aina ryhmäkohtaisesti toiveidenne mukaan. Myös erityisryhmien tarpeet otetaan huomioon! Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva leiri.