Lapset matalaharjoiteradalla

Päiväkävijöille

Tule ryhmäsi kanssa Nuorisokeskus Anjalaan viettämään iloista retkipäivää! Ohjelmamme tarjoavat lapsille ja nuorille erilaisia seikkailuja ja elämyksiä, eri ikäryhmille sopivalla tavalla. Ohjelmat toteutetaan avoimella ja rennolla otteella, jolloin jokainen voi osallistua omien kykyjensä mukaan. Retkipäivä luo yhteisiä kokemuksia ja parantaa ryhmähenkeä. Ammattitaitoiset ohjaajamme, mielenkiintoinen ympäristö ja jännittävä ohjelma tekevät päivästä ikimuistoisen! Ohjelmien välissä voitte nauttia maittavan lounaan ravintolassamme.

Ota yhteyttä: nuorisokeskusanjala@ankkapurha.fi, puh. 020 611 6201

Päivän sisältö on räätälöitävissä jokaiselle vuodenajalle, kaikenikäisille ja kaikenlaisille ryhmille. Monet ohjelmat sopivat muokattuina myös erityisryhmille, ota yhteyttä, niin suunnitellaan päivä yhdessä! Hinta määräytyy varaamanne kokonaisuuden perusteella. 

Omatoimisesti Ankkapurhassa

Ilmaisen Nomadi-sovelluksen avulla voit tutustua Ankkapurhaan milloin vain. Mobiiliopastusreittien avulla kuulet tarinoita ja opit asioita, joita ei kerrota matkaoppaissa! Puistosta löydät riippumattoja ja piknik-alueen grilleineen sekä 9-väyläisen frisbeegolf-radan. Läheisellä Känkkäränmäellä on luontopolku upeissa jokimaisemissa. Makasiinikahvilasta voi vuokrata polkupyörän tai Tentsile-teltan yöpymiseen.

Lue lisää>> (siirtyy Ankkapurhan sivuille)