Talvilomaviikon perheloma Nuorisokeskus Anjalassa

Koko perheen talvilomalla arki unohtuu!

Tervetuloa lomailemaan 27.2.2023-1.3.2023 Kouvolan Anjalaan.

Mukavaa yhdessäoloa, iloisia kokemuksia, maistuvaa ruokaa ja hyvää mieltä.

KAHDEN VUOROKAUDEN PERHELOMAN HINTA TÄYSIHOIDOLLA 98€/HLÖ

Lomapakettiin kuuluu täysihoito koko perheelle hostellitason majoituksessa, liinavaatteet, oman ravintolamme herkulliset ateriat, yksi ohjattu aktiviteetti jokaisena lomapäivänä, ohjaus omatoimiaktiviteettien pariin, liikuntasalin käyttö maanantai-iltana ja saunan käyttö tiistai-iltana. Tarkempi erittely ohjelmasta alla. Loman hinta on sama niin lapselle kuin aikuiselle, 98€/ 2vrk.

Perheloman kruununa on kaiken ikäisille osallistujille räätälöitävät aktiviteetit Nuorisokeskus Anjalan ammattitaitoisten ohjaajien luotsaamana. Pääsette testaamaan tasapainoilua matalaharjoiteradalla, etsimään perheen tarkinta ampujaa jousiammunnassa ja ratkaisemaan hauskoja tehtäviä suuntamysteeri-pelissä.

Alueellamme on käytössä pihapeliareena ja monipuoliset ulkoilumaastot, osittain talvihuollettu 20-väyläinen frisbeegolfrata sekä Känkkärän luontopolku. Sään salliessa saatte koko perheelle lumikengät kokeiluun. Aikuisille on vuokrattavana fatbikeja.

Perheen kouluikäiset lapset voivat osallistu tiistaina ja keskiviikkona Nuorisokeskuksen päiväleirin ohjelmaan.

Tutustu majoitustiloihin täällä. Majoitustilat soveltuvat erinomaisesti myös kahdelle tuttavaperheelle, useammalle sukupolvelle ja suurperheille.

Talvilomaviikon perheloman ohjelma

Saapuminen Anjalaan maanantaina 27.2. klo 12, lounas, majoittuminen, ohjattu miljöö tutuksi- kierros ja matalaharjoiterata, välipala, omatoimiaikaa, päivällinen, omatoimiaikaa ja liikuntasalin käyttömahdollisuus klo 17-19, iltapala.

Tiistaina 28.2. aamupala, omatoimiaikaa, lounas, omatoimiaikaa, välipala, ohjattu jousiammunta, päivällinen, omatoimiaikaa ja sauna lämpimänä klo 18.30-20, iltapala. Tiistaina perheen alakouluikäiset lapset voivat osallistua Nuorisokeskuksen päiväleirin ohjelmaan klo 9-14.30.

Keskiviikkona 1.3. aamupala, ohjattu aktiviteetti koko perheelle suuntamysteerin merkeissä, lounas ja majoituksen luovutus viimeistään klo 17. Keskiviikkona perheen alakouluikäiset lapset voivat osallistua Nuorisokeskuksen päiväleirin ohjelmaan klo 9-14.30.

Anjalan lähialueelta löytyy paljon vaihtoehtoja omatoimiseen tekemiseen. Muutaman kilometrin säteellä majoituksesta ovat sekä uimahalli, jäähalli että tykkilumihiihtolatu. Kouvolan ja Kotkan nähtävyyksiin ja kauppakeskuksiin on vain puolen tunnin ajomatka. Lähin laskettelukeskus on Kouvolan keskustassa.

Meille on helppo tulla

Sijaitsemme alle kahden tunnin ajomatkan päässä niin Lahdesta, Lappeenrannasta kuin Mikkelistäkin.

Nuorisokeskus Anjala on yksi Suomen yhdeksästä Nuorisokeskuksesta. Toimintamme on yleishyödyllistä nuorisotoimintaa. Tämän vuoksi arvonlisäveron osuus loman hinnasta on 0 % ja hinta on sama sekä aikuiselta että lapselta.

Ostamalla meiltä olet mukana tukemassa tärkeää työtä nuorten hyväksi!

Vinkki ympäristöystävälliseen lomailuun: meille pääset myös junalla! Inkeroisten junaseisake on noin puolen tunnin kävelymatkan päässä Nuorisokeskus Anjalasta.

Lisätietoja ja varaukset toimistoaikaan puhelimitse +358 40 540 0049 tai +358 20 611 6201 ja vuorokauden ympäri sähköpostilla nuorisokeskusanjala(at)ankkapurha.fi