Talviulkoilupäivä Ankkapurhassa 1.3.2023

Tervetuloa viettämään koko perheen talviulkoilupäivää keskiviikkona 1.3.2023!

Päivän aikana ravintola Ankkapurhassa on tarjolla lounasbuffet tortilloineen klo 10.30-13. Lounaan hinta on 2-12-vuotiaille lapsille 5,50€ ja yli 12-vuotiaille sekä aikuisille 10,90€. Alle 2-vuotiaat syövät veloituksetta.

Lounaan jälkeen ravintolassa aukeaa munkkikahvila. Kahvila on avoinna klo 13-18.

Jos haluat kokeille lumikenkäilyä tai talvimaastopyöräilyä, voit vuokrata välineet meiltä. Talviulkoilupäivänä lumikenkien vuokraus maksaa 5e/hlö ja kenkiä on monen kokoisia, vaikka kaikille perheenjäsenille omansa.

Maastopyöriä ja fatbikeja on aikuisten kokoa. Pyörien vuokraus maksaa 15€/1-3 tuntia. Saat vuokrauksen yhteydessä kartan alueen maastoihin ja tarvittaessa lyhyen alkuohjauksen. Pyörävuokrauksiin sisältyy kypärä.

Maastopyörien, fatbiken ja lumikenkien vuokrausta talviulkoilupäivänä 1.3.2023 klo 13-18 Ankkapurhassa.

Ravintolalta saat myös opastuksen toiminnalliselle tehtäväpolulle Känkkärän luontopolulle. Tehtävät sopivat kaikenikäisille ja niiden päätepisteessä, Känkkärän laavulla odottavat nuotiotulet. Nuotiolla voit paistaa omia eväitä.

Myös frisbeegolf on tutustumisen arvoinen talvilajinakin. Talviulkoilupäivän aikana Ankkapurha Disc Golf Club tarjoaa lajiopastusta klo 13 alkaen. Klo 15 pidetään puttikilpailu, jossa kolme parasta puttaajaa palkitaan tuotepalkinnoilla! Tule siis testaamaan Ankkapurha DiscGolf-radan talviolosuhteet. Frisbeekiekkosettejä lainattavissa ravintolan aulasta.

Päivän toteutuksessa ovat kanssamme mukana Känkkärän kannattajat sekä Ankkapurha Disc Golf Club.

Talvifrisbeegolfin lajiopastusta keskiviikkona 1.3.2023 klo 13 alkaen Ankkapurhassa.