Kartanoillallinen puutarhassa

Ajankohta: 
Perjantai, 2. elokuu 2019 - 19:00 - 23:00

Italialainen Chef Claudio Piccolo valmistaa usean ruokalajin illallisen Anjalan kartanon kauniissa puistossa suoraan ruokailijoiden edessä.  Tule viettämään unohtumaton ilta uniikkien makuelämysten äärellä kartonon historiallisessa miljöössä!

Venetsialainen Piccolo on Ho.Re.Ca. -alan ammattilainen ja yrittäjä, jonka  ammattitaito perustuu syvälliseen tietoon,  pitkään kokemukseen sekä  ehtymättömään luovuuteen.  Hän valmistaa kaiken ruoan alusta loppuun tuoreista korkealaatuisista raaka-aineista. Kansainvälisesti palkittu Piccolo on toiminut yrittäjänä myös Suomessa jo yli 10 vuoden ajan sekä omassa artesaaniravintolassaan että show-kitchen pitopalvelutoimintansa parissa.

Kartanoillallisen Piccolo valmistaa yhdistämällä eksklusiivisia italialaisia sekä erinomaisia paikallisia raaka-aineita. Menu on makujen harmoninen kokonaisuus. Antipasteissa yhdistyvät nerokkaalla tavalla San Danielen maailmanluokan prosciutto, Etelä-Tirolin bresaola ja paikallinen Suppan vasikka.  Primo eli ensimmäinen ruokalaji on käsintehty tuorepasta maustepossun ja paprikahumuksen kera.  Secondo kruunaa illallisen; pääruoaksi  tarjoillaan miekkakalaa, jonka vaalea väri –  kuin suomalainen kesäyö, ja hienostunut maku valloittavat.  Italialainen erikoisjuusto Imbriago elokuisten hedelmien kera rakentaa sillan makeille jälkiruokakakuille, jotka tulevat tuoreina uunista. Yksi niistä on Torta Matilda, jonka Piccolo on luonut ja nimennyt kunnianosoituksena Mathilda Wredelle tätä illallista varten.

Piccolo on valinnut Suomesta kotipaikakseen Anjalan. Siellä, aivan historiallisen Wrede-suvun naapurustossa, sijaitsee hänen oma satumaailmansa Narnia, josta hän ammentaa jatkuvan inspiraationsa ja ideansa.

Paikkoja on rajallinen määrä. Osta siis illalliskorttisi hyvissä ajoin! Illalliskortin hinta on € 61. Kortti sisältää seitsemän ruokalajin illallisen ja ruokajuomana veden.