Ravintola Ankkapurhan Helmi

Me Ankkapurhan Helmessä tarjoamme itsetehtyä, maukasta ja rakkaudella valmistettua kotiruokaa. Käyttämämme liha on kotimaista ja muutenkin suosimme suomalaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Lähialueen tuottajiamme on mm.  Aurinkotarhat Oy, Puurin Kanala, Kaskein Marja Oy sekä Korian Leipomo Oy.

Tervetuloa Lounaalle!

Lounas tarjoillaan klo 10.30–13.00 hintaan 9,90 €/hlö.

Lounas sisältää juomat, leivät, levitteet, salaattipöydän, pääruuan, jälkiruuan, kahvin/teen.

Osoite: Ankkapurhantie 6 a, Anjala. Ravintolan sisäänkäynnillä on muutama porras sekä luiska. Ovessa ei ole avauspainiketta.

 

Tee arvovalinta! Kun ostat palvelun meiltä, tuet samalla suomalaista nuorisotyötä.

 

Lounaslista viikko 8

 

Maanantai 17.2.
Slaavilainen broileri L/G
Värikkäät vihannekset
Hedelmäsalaatti M/G

Tiistai 18.2.
Kalkkunahöystö M/G
Aurapunajuurivuoka
Mustikkakukko L

Keskiviikko 19.2.
Jauhelihalasagne L
Lämpimät kasvikset
Mangorahka L/G

Torstai 20.2.
Hampurin haukea L/G
Uunijuurekset
Marjakiisseli M/G

Perjantai 21.2.
Helmen pyttipannu M/G
Gratinoidut kasvikset
Jogurttiherkku L/G

 

Tilausruokailut

Ankkapurhan Helmi tekee tilauksesta ruokia ja leivonnaisia arkeen ja juhlaan. Kysy tarjouksemme herkutteluhetkestä kokous-, koulutuspäivän tai juhlan yhteyteen. Voimme myös räätälöidä toiveidenne mukaisen tarjoilun.

Pitopöydät>>

Tilausateriat sauna- ja kokoustiloihin>>

 

Yhteydenotot ruokailuihin liittyen:

Keittiö: keittio.nuorisokeskus@ankkapurha.fi  

Keittiöpäällikkö Mari-Anna Hälikkä mari-anna.halikka@ankkapurha.fi, puhelin: 040 745 4894

Tiloihin tai tilavarauksiin liittyvät asiat:

Toimisto: info@ankkapurha.fi tai  nuorisokeskusanjala@ankkapurha.fi, puhelin: 040 540 0049.